Keluar darah banyak hari ke 8 lepas bersalin normal

Hai kawan kawan. Ada tak yg ada pengalaman tiba tiba darah heavy flow. Penuh 2 pads. Darah mengalir banyak sangat tapi tak sakit perut tak ada sakit kepala. Darah pekat dan tak berbau. Ada keluar sekali macam darah bantal seketul kecik. Normal ke ? Tak sakit langsung kawasan perut. Sebelum ni darah keluar sikittttt sangat

1 Balas

lepas bersalin biasa kita akan alami nifas ada yg kejap 44 hari ada yg lama 60 hari...biasa drh nifas akan kluar darah..dan juga lendir...kdg takde kluar drh tp lendir putih..smua tu adalah nifas..puan dh berapa hari bersalin ya?? mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

nnti try bertungku...supaya blh melancarkan drh nifas utk keluar..