caj bersalin di hospital kerajaan

Hai. Kalau tinggal di sepang, hospital kerajaan mana ye yang terdekat untuk bersalin? Dan selalunya caj untuk bersalin normal/caeser di hospital kerajaan berapa ye?

12 Balas

Dekat Putrajaya ada tempat bersalin kerajaan untuk ibu nak bersalin bagi wanita hamil risiko rendah, kiranya masa pregnant tu tade apa apa masalah dan mesti bukan anak first. Kalau anak first tak boleh bersalin situ, kat situ murah. Rm20 aja tapi takk ingat presint berapa, cuba laa tanya hospital putrajaya

5y ago

Oh tu bukan risiko rendah je ke sis?kalau buku pink sticker hijau dia nak la kot.. sy pny kuning mmg kne tolak mentah2 heheheh