Main kucing

Hai kalau pregnant boleh main dengan kucing tak?#bantusharing

2 Balas

sya sepanjang pregnancy ni bertemankan dua ekor ank bulus , kadang tidur bersama d tilam.. setakat ni monthly check up dgn doc xda mslh apa2 dgn sya or baby.. alhamdulillah tp , kalau bole elakkan bersihkan litter box / bekas najis kucing.. sbb kadang2 ada najis kucing yg membawa parasit toxoplasma gondii , bole beri kesan pada bayi dlm kandungan. parasit yg sama jg terkadang ada dlm daging mentah / kurang masak..

3y ago

Ok sis terima kasih untuk sharing 👍🏼😁

boleh tp tang buang najisnya tu jgn buat

3y ago

Ok sis tq 👍🏼