Baby kurang gerak

Hai, kalau kurang 10gerakan and baby saya tadi dari pukul 5-9pm macam tak gerak. Saya makan nasi sikit then minum susu baru dia tendang. Perlu ke saya pergi hospital terus? Kalau malam malam hospital kerajaan boleh layan kita ke?

2 Balas

Nurse saya bagitau kalu kurang 10 kicking dalam 12 jam terus pergi hospital. Nnt doc akan pantau. Jangan tggu, bahaya

2y ago

Terima kasih sis. Alhamdulillah dah discharge dari hospital pagi tadii. Baby okayy dahh ☺️

nyawa xda yg xnk layan sis. cpt pgi hosp. hosp mmg buka 24jam

2y ago

Esok dah nak pergi checkup. Fikir nak pergi kk esok tapi risau dah malam ni. Even dah tendang lepas makan slow je lepastu 😔