july 2020

Hai kalau contoh kita dh melahirkan bila ye kita kna inform KK bagitau kita dh bersalin? Kalau kita lahirkan sabtu ahad mcm mna nak kol yer? Tq

2 Balas

Sis coba tny tmpt kk chk up macam mana, klo tempat saya dr awal saya da tny, mrk kasi 1 QR code tempel di buku pink nanti hbs bersalin scan itu saja ga prl call or apa2. Ada tempat yang bagi no whatsapp nurse juga. Tak tentu.

Kalau tmpt sy dulu kalau beranak sabtu ahad, isnin trus p kk dftr bby utk check jaundice bby .. tp sis blh monitor jaundice bby, kalau nmpk mcm kuat sgt sis blh prgi emergency hsptl ..