Buku pink kali kedua

Hai ibuss. Saya nk tanya. Tuk kali kedua pregnant ibu buat buku pink minggu keberapa? Saya anak sulong 8bulan. Rasa xyakin nk bgtahu nursee

7 Balas

Bawak buku baby Yang first Tu yg dapat masa lahir sebab mereka nak rujuk buku anak nanti bila buka pink kedua.saya buka pink masa 3 Bulan pregnant,baby first baru 7 Bulan time tu. soal baby Tu masuk Kanan keluar Kiri hehe.saya czer diaorg bising sikit masa nak buka Tu,Lepas dah buka tak bising dah

2y ago

terima kasihhh. blh sambil menyusu badan x

Sya buka msa 10w tapi call dlu minta tarikh kt nurse untk buka buku, pasal anak tu ada sstgh nurse kisah sstgh x kisah..dgr ja la mereka ckp apa sbb dh sangkut kn nk buat mcm mna😄

saya buat masa 10week .. anak dah 1tahun9bulan kena hadaplah juga sebab saya emergency ceaser takut kenapa2 nanti misi marah pulak 😅

rasenye sekrg kena call dulu untuk appointment buat buku,tp before 3bulan kena call untuk appointment.

sya 9minggu da buka buku pink sis.. 😊ank sulung 1tahun10bulan skrng tngah pregnt 7bulan..

bawak buku yang anak first

call dlu