Info ibu hamil#

Hai ibu2#smua ada tk sma mcam sye tkda slera mkan nasi lpas tu munta2 rasa mual2 kndungan sye bru 6 minggu ada tk sma mcam sya langsung tkda slera mkan

1 Balas

saya pun sama. teruk alahan pregnant kali ini. sekarang sudah masuk 13w pun tidak berapa nak ada selera makan. tapi okay sikit la dari awal2 kehamilan. langsung x da selera makan,muntah, mual, x suka nasi , xsuka bau masakan, minum mineral pun boleh muntah..kena paksa ja makan buah2an biskut walaupun lepastu akan muntah juga. semoga dipermudahkan sis..💪

3y ago

eya sis sma skali tkda slera mkan tk mkan pn mnta2 jgak hmmm...