Kandungan 8week

Hai ibu2...saya nk tnye la kndungan klau 8week perut lom nmpk besar kn?biasanye kndungan brp week ye perut dh nmpk?tq 😊#ingintahu #firstbaby

11 Balas

Klau First baby 7bulan pon belum tentu nmpk baby bump lgi ...mungkin 5 months dah nmpk ikut dari segi badan masing2 janji baby dan mummy sihat ....sye second baby 4months pon xnmpk lgi ...8weeks tu kecik 😊

3y ago

sy dh nk masuk 8 bulan,tpi perut nmpk kecik😁..

Ikut org jugak sis Ada yg 3bulan da nampak perut , macam sy anak kedua pon 5 bulan baru nampak

3y ago

Betul tu sis...mak saya dlu pun 3bln dh nmpk

saya 9weeks dh nmpk perut dh..tego ats bdn org jugak..ni nk msuk num2 baby

3y ago

yela betul tu,ape2 pun tahniah ye sis msuk ank no 2 dh 😁😊

klu sy 4bulan dah nmpk perut..depends pada org sebenarnya

3y ago

yup betul tu sis😊

depend..Saya 18w pun belum nampak lagi perut

Ya betul, sama. Yg slps tu biar yg dh lalui jwb :)

3y ago

oh ok baik 😊

4 bulan ke ats depnd pd bdn sseowg tu sis

3y ago

ohh yeke,btw terima kasih bnyk2 sis ☺☺

Sy 4 bulan baru nmpk

3y ago

ohh..ok sis tq ye 😊

4 bulan ke atas

3y ago

Ok noted 😊

mmg blm tu sis

3y ago

ingt nk scan tngh bln ni