ringworm/kurap

Hai ibu2,baby sy tiba pulak timbul kurap di kaki..ubat apa yg berkesan ya atas pengalaman ibu2 semua...

5 Balas

pengalaman sy gune krim snowhitee alhamdulillah..cpt ilang n xnaik2..dlu pernah pkai mcm2 x jln tp makin merebak..kawasan perut.

6mo ago

Yup sama anak2 sy pakai ni je lepas tu takde muncul2 dah. Selalu kena dekat muka.

Untuk saya sebagai ibu,saya suggest kan untuk pakai lotion alano jenama amway.sangat membantu

Pengalaman saya, saya bawa anak ke klinik pakar kanak-kanak.

peg klinik pakar kulit.. slalu nye ubt yg Dr bg bkesan..

pergi klinik. dpt kan advise dari doktor.