Tips bukak bukaan Due date 30/10

Hai ibu2..ade tips tak untuk bukak bukaan? Due date lagi 2 hari..tp masih xde ape tnda.. buntu da xthu nak buat ape lagi 😭smlm bru lps kluar wad. Sbb keputihan. Tp dr check..masih xde bukaan. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn bersalin normal..hnye ada pnglmn brsalin czer je.. disini sharekan nama ig puan blh follow tuk bersalin tenang..mna tw dpt mmbntu puan utk bersalin nnti .bgus ilmu dia sampaikan..rmai berjaya brsalin tenang bila follow tips yg di beri..doa sy pd puan mg dpmudahkan segala urusan puan di sana..Allahuma aamiin dr saat hamil hingga melahirkan..aamiin

kne bnyak brjlan or trun naek tangga.. sy lg sminggu nk due suami rjin ajak jln bia snang cpt bukaan.. alhamdulillah due 15/10 ary tu slmat brslin dh.. sakit contraction pgi tu mkin kerap tros g hspital, doc cek bukaan dh fully tros tolak labour room n xlme tu tros brslin..

klau bagi sya sekali ada bukaan bby da nak lahir tepat masa due date baru bersalin. ank prtma dan kedua begitu. ank ke3 nie tdak tau lagi sbb tngah menunggu hari due date 1/11.. semoga kita mumy preggy d permudahkan segala urusan bersalin nanti

sama due date kite and blm rasa nak bersalin lagi cuma kerap perut mngeras, brixton hicks and pagi tadi leaking sikit tapi tak sakit and tak keluar darah jadi saya tak pergi hospital dulu

sama laa ngan saya . esok dh 40week . bukaan 2cm . tapi xdak tnda² nk bersalin lagi. 2 hari pgi hospital. sudahnya doc suruh balik dlu.

sma la sy due 29.10 ni pun blum ad ap2 tanda lg.smoga d permudahkn sis