selamat melahirkan

Hai ibu2.. Syukur.. Saya dah selamat bersalin pd 20.9.19..jam 5.30pagi..baby gurl 3.2kg.. EDIT POST Nama saya AINUL MARDHIAH..

selamat melahirkan
243 Balas

Alhamdulillah... Selamat berpantang sis...buat si baby sayang Ainul Mardhiah, semoga menjadi ank solehah yang bahagia dan berjaya dunia akhirat...semoga ibu ainul cepat sembuh sepenuhnya dan semogababy Ainul membesar dgn sihat... 🤗💕

4y ago

Tq awak atas doanya.. Terharu saya baca.. Terima kasih byk2..

Alolo.. cute ny..ingt anak prtama tyme bru lahir.. bgini la bsar dya.. 3.2kg jugak.. comel sis.. alhamdulillah slmat mlahirkn.. slmat bpntang..

5y ago

Haha.. yaka? yg pnting baby sihat sis.. hehe.. sya msa lahirkn anak dlu pun baru 3.2kg rsa mcm mau mati jak sis.. hahaha.. d gunting lagi.. Ya Allah, mmg seram.. smoga klahiran baby sya dlm perut ni prmudahkn ckit.. masi trauma lagi sdgkn suda 3tahun masa anak prtma.. 😁

Comel nye baby sis... Saya pulak rase ta sabar nak tgok baby sendiri nie... Lagi 4 hari nk due date... Berdebar... Tapi ta sabar😍😂

4y ago

Alhamdulillah dh☺️baby girl

Tahniahh.. baby kluar tomel,skrg mesti lebih tomel.. 💕🤗 3bulan lebih dah kan.. kakak kpd baby girl 1 month sy la tu.. 😍

4y ago

Waa alhamdulillah.. bagus la tu

Wuargghhh ... alhmdulillah syukur ke pada ilahi.... semoga sis dan baby di dalam lindunganNya dan sihat selalu...aminnn

Allahu comelnya awak , dengan gebu nya 😍 Doa acik pun bakal menimang baby girl yg cntik mcm awak jgk ye sayang 😍

4y ago

Amin.. In sha Allah.. semoga awak dikurniakan baby girl yg sihat sempurna sifatnya.. Amin.

Tahniah kak.. 🥰 doakn sy ye.. sy prgnt 6week.. doakn bby sy sihat slalu mcm bby akk.. 🌹

Allahu.. Comey baby sis.. Selamat berpantang yer.. X sabar nak tunggu baby saya pulak..😍😍

Alahai..comelnye awak syg...aunty lg bpe mnggu je nk bersalin gak...doakn aunty selamat yer...🥰

5y ago

Semoga selamat semuanya ye sis.. Ainul lahir gnp 38week... Xsbr nk keluar nk jumpa mama papa.. Hihihi..

Alhamdulillah thniah sis skeluarga... Subhanallah...comelnya baby...slmt bpantang sis