Mengidam air tebu

Hai ibu2 sy nk bertnya bolehkah minum air tebu skrng kandungan 37weeks 5days... ##seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

7 Balas

eh eh sy dr awal2 minum air tebu. sbb bace dr apps nie dia kate boleh minum tp jgn banyak sbb gula tinggi.. sedap tau panas2 dpt air tebu. air tebu air kelapa semua minum.. skrg dah 18w..

macik saya kata xelok, tajam katanya.. tapi pregnancy lepas.. sedap betul tgk org minum. macik saya kata, minum la sikit bagi hilang rasa teringin 😂😂😂😂😂

baby matang da, ok je. saya dulu ngidam air tebu juga da dekat due baru minum. tp yg ais da cair je la kalau xberani yg pior

baby dh matang sis,blh ja nk mnum skdr melepaskan mgidam tue...klau bersalin pn xpa dh sb dh ckup mtg baby tue...

Alhamdulillah sy msa pregnant 6 bln mcm tu teringin nak minum. Alhamdulillah takde pape.

ikut badan juga awak, kalau minum sikit takpa kot , tuk lepaskan mgidam tuh.

minum ckit jgn bnyk.. tebu manis..