baby ada kahak

hai ibu2.. sy nak tanya kalau sedut kahak dkt klinik swasta d berapa ye..mklum la sy dh tak kerja nak guna duit tu kena brjimat2 🥺 sapu garlic balm dgn minyak olive campur bawang putih pun mcm tak jalan je.. risau dia minum susu asyik trsedak..nk brnafas pun bunyi hingus kering tu 😥 #babyfirst

3 Balas

ank sy pn dri beranak smpai skrg bnyi kahak..lps brsalin mngkn nurst xsedut kahak dy btl2..cuma sy tdokan bntal yg tggi sikit snng dy nk nfas

4y ago

ank sy nk masuk 3 bulan, ada kwn sy kata sbb susu formula, nanti dah lama2 hilang sndiri.. ank sy fully fm..