Tiada alahan

Hai ibu².. sy nak bertanya, wktu hamil 4w sy bengkak tetek, bdn pns, nk baring n malas je rasa.. tanda² alahan lain mmg xda. Muntah mual xda.. msa 6w sy scan npk jnin tp x npk dgupan jtung.. doc kate mybe kcil lg atau kandungan tak menjadi.. ni nk msuk 7w smua tanda² tu hilg.. normal ke? Sy risau sgt.. ahd ni nk p scan lg harap janin sy mbesar dgn baik hendaknya.. #11tahunPenantian #anakfirst

3 Balas

Normal je sis jgn risau. Saya pun dh semakin membesar simptom dh makin kurang, cuma dh masuk second trimester nnti dia mula balik 😅 takpe awak blh tnggu 2 minggu lagi utk check heartbeat. Dh confirm ad heartbeat, dh blh tnya kk terdekat mcm mna nk bukak buku pink

1y ago

Amiin ❤️

sy pon mcm tuu .. mcm hilang tanda2 .. tp tak tak penah scan lg .. smlm first time scan 10weeks .. tu pon masa tggu nak scan sy ckp "eii takut lar nak scan" tp alhamdulillah smua nya okay, nmpak baby pusing2 🥰

1y ago

allahumma aamiin.. tq sis..😊🤲

Amin sis..mudahan kita di bagi malaikat kecil di rahim sendiri..amin

1y ago

aamiin.. inshaa allah sis.. jgn bhenti doa.. 🤲😊