Petua banyakkan Susu badan sebelum bersalin..anak pertama

Hai ibu2 smua...sy first mom....sy nk tnya ad x petua utk bykkan susu badan...spya nt bersalin .anak dpt susu sckupnya.....

3 Balas

makan minum berkhasiat masa pantang. inshaAllah cukup. bby nb perut kecil, so klu awal2 tu sikit saja its normal. just kerapkan penyusuan, kena faham cue bby nk menyusu. monitor berat bby nanti..

3mo ago

baik . tkasih

sy masa jd first mom tahun lps berurut dgn bidan.. mula2 masa kt hospital susu sikit je..balik tu terus berurut susu mcm air paip meleleh je..ank pulk x hisap kita pam buang je🥲

3mo ago

okey baik..nt sy try berurut...tp wktu blum bersalin pn boleh berurut kn

masa anak first tu..dalam pantang sy amalkan lobak putih masak air..lobak putih blh bykkan susu badan ibu..

3mo ago

sama2