Tak boleh tidur malam.

Hai ibu2 smua..nk tnya normal ka kalau saya ni 33week susah nk tido malam...pusing mcm mna pon nk ambik posisi selesa nak lena x boleh2 jugak nk trlelap..#ingintahu #firstmom #pleasehelp

5 Balas

normal. sy pn mcm tu. lepas tu asyik ke toilet je.

2y ago

betul. & da msuk 33w nie nafas pn mula sesak. tngn kaki senang bengkak. kena jalan2 sikit, bg perjalanan darah lancar. tp bila brjalan mula penat sesak nafas pulak mcm org lumba lari 😅 mcm2. perubahan hormon & pressure badan baby makin besar.