Tak boleh tidur malam.

Hai ibu2 smua..nk tnya normal ka kalau saya ni 33week susah nk tido malam...pusing mcm mna pon nk ambik posisi selesa nak lena x boleh2 jugak nk trlelap..#ingintahu #firstmom #pleasehelp

5 Balas

sama la. tambah plak perut rasa cam dok mengeras 😂 nak pusing² tak bleh kena stay satu position je. nurse kata normal sbb nak dekat due makin byk ragam badan kita ni 😁

2y ago

ya betul..terasa dok mengeras.. oklah kalau nurse kata normal..lega rasa..t.kasih sis sbb tlong jwbkan soalan saya ni..♥️♥️

normal 🤌🏻🥹 . sy da 35 minggu lagi la , kadang da jumpa posisi yang selesa tapi tak sampai 5 minit nak ketandas pula 🥲 .

2y ago

ya betul..kadang nk lena dh,tiba2 nk trkencing ..bngun p kencing smua selesai dh,nk lena balik x boleh dah..🥲🙃

sama la,dh masuk 3 mlm ,tgh alami 😭ngantuk nk lena tp tk boleh,siang lena ok ja

2y ago

ya setuju sngt...siang lena snng ja..tang malam punyalah susah..kalau trlena tu rezeki lah..

normal. sy pn mcm tu. lepas tu asyik ke toilet je.

2y ago

betul. & da msuk 33w nie nafas pn mula sesak. tngn kaki senang bengkak. kena jalan2 sikit, bg perjalanan darah lancar. tp bila brjalan mula penat sesak nafas pulak mcm org lumba lari 😅 mcm2. perubahan hormon & pressure badan baby makin besar.

normal