anak 10 bulan x tumbuh gigi lagi

Hai ibu2 smua, sya nk tnya... Normal kew anak sya dh 10 buln tpi sebatang gigi pun x tumbuh lg... Biasanya anak ibu2 smua tumbuh gigi msa umur brapa ye??

1 Balas

nOrmal sis, ada stgah beby 5 bulan dah tumbOh gigi, stgah beby tumbOh gigi lmbt. Ada jgak orang ckp kn klau bOleh jalan dulu gigi tumbOh kmudian. Kalau tumbOh gigi dulu jalan tu kemudian🤭tapi betOl la sbb anak saya leh strt jalan umO 11 bulan, gigi setahOn sebulan baru tumbOh 2 batang😁

4y ago

Owh mcam tu ke?? Thanks sis sebb share pengalaman.... 😊😊😊