Sakit pinggul

hai ibu2 .. skrng sy 38w4d .. nak tnya normal ke tak ya klau 3 4 harini sy kerap sakit bahgian pinggang,pinggul smpai ke paha .. lepastu bhgian kemaluan sy pun sakit , bukan bahagian dalam tp luaran shaja .. kalau baring nak tukar posisi tu memang skit ya ampun sngat .. ada ibu2 tahu tu normal atau tak .. maaf sy first time mom

1 Balas

Samaaaa saya 39w5d arini and first time Mom. Rasa benda yang sama jugak, tapi masih belum turun tanda lagi. Kalau baring nak tukar position tu Ya Tuhan ngilu betholll rasa tulang belulang semua. Doctor kata memang normal rasa macamtu sebab baby dah ready nak keluar.