Due date 16/7

Hai ibu² siapa kt sini due date dia bulan 7??? Korang dh bli brng baby blum??? Agak² kandungan brp bulan ye bru seronok bli barang baby???#ingintahu #BakalIbu

38 Balas

sy due 21/7...dah siap pcking pn sis...tkut terberanak awal😅..sy start beli ms 20w...beli sikit2...msuk 6bulan dah settle mnyoping...30w settle packing😅

2y ago

dah sis..tp sy xbeli pn ikut jantina..beli yg selamat boleh pakai dua2...😅

sama due date dgn saya sis. barang nak bawa ke hsptl saya siapkan dulu 1bag.baju baby sikit2 ja beli.alhamdulillah settle dah semua barang.tak beli bnyk pun.

saya due 18/7 tp dh beli dh yg basic . tinggal nk beli yg brg2 like stroller je lagi . yg pnting beli je yg pnting nk bawak ke hosp n hari2 dia nk pkai

Saya dah hampir lengkap semua barang. Boleh start beli sis. Saya due date 17/7. Sebab 34-35 dah boleh siap2 beg emergency letak dalam keretaa heehehe

sy 13/7 .msa 6month lg dh bli dh .dh siap packing untuk berangkat ke hosptal😅😂 .tggl tggu jee bby kluar🙊

masa ank 1st sy mula beli pelan² masa usia kandungan 6 bln sbb kalau dah 9 bulan x larat nak bawa perut jalan jauh dah 😂

baik beli awal..sebab nanti kandungan dah besar, mmg tak larat sgt nak berjalan..kalau beli shopee je okay sikit..😆

beli awal lgi bagus sbrnya.sya 4 bln dh start beli.due hjg bln 9..tinggal nk basuh jer lgi brg bby semua😊

sy due bulan8.. tpi sekarang dh start beli sikit2..hehe..ad yg beli dekt kedai fizikal ada yg beli on9 🤭

sy due 14/06...tpi bby taknak kuar lgi..sedap sngt dudk dlm perut😂😂😂

2y ago

Aamiin...