Ibu risau ni

Hai ibu² siapa ada pengalaman nurse lama sgt nak detect jantung baby guna dopler...risau sy d buat nya sekali dpt 138 ada ka iya normal 😭 #ingintahu #firstbaby #mommybuntu

2 Balas

Takde masalah pn puan. Yg jd lama tu sbb kita kan tak nampak mcm mana kedudukan baby dlm perut, jd susah la kita nk detect dkt mana kedudukan dada/jantung baby. Sbb tu nurse akan cari jugak di sekitar perut kita. Normal je, takda masalah.

120-160 normal fetal heart rate

3y ago

☺️ welcome.. take care