mual gerd gastrik

Hai ibu2 semua sy first time pregnant dh 7 weeks 2 days Gastrik n gerd makin teruk mual pun ada puas dh buat mcm2 cara makan gaviscon , ubt doctor utk redakan gastrik n gerd masih tak okay, boleh share tak pengalaman mommies semua yg sma mcm sy? thank you

3 Balas

Gerd tu apa, sorry? Sbb sy pun sama.. kalau makan lambat terus rasa sakit perut, pening nak muntah

6mo ago

gerd tu refluks gastrik naik ke kerongkong, gastrik angin naik smpi ke dada