Hubungan suami isteri

Hai ibu2 semua...saya nak tanya ibu2 semua..saya sekrang ni tengah mengandung 30weeks..saya selalu sakit belakang..ada tak cara nak kurangkan rasa sakit belakang?..terima kasih ya pada ibu2 yang sudi menjawab soalan saya..#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Guna pregnancy pillow. Bila duduk, jangan duduk terlampau lama lebih sejam. Bila duduk make sure ada bantal utk support bahagian belakang