ragam anak ketika tumbuh gigi

hai ibu2 semua...boleh share tak ragam anak2 waktu nak tumbuh gigi?

2 Balas

paling ketara air liur mencicir2.. hahah..so comel,dh mcm hujan nnti.. kurg mkn,kurg mnum, moody,meragam..hehe..

4y ago

biasa dlm smggu lebih, pastu tenang kejap.. tibe2 nak msuk bulan baru, eh dtg lagi moody dia,dgn demam sume.. tabahlah mommy.. 🤣

Tak mahu mkn nadi,mengigit je ,demam kdg ada juga yg cirit birit

4y ago

ha'ah ...nak tahu lebih juga supaya tidak panik waktu baby nak tumbuh gg..