share pengalaman ibu yang ada Masalah puting tenggelam/INVERTED NIPPLE

Hai ibu2 semua... Boleh share pengalaman ibu2 semua yang ada masalah puting tenggelam/inverted nipple tak?? saya masa anak pertama memang tak dapat menyusu langsung baby...kena pam je..bila pam tak ikut waktu susu drop... dapat susu badan 2bulan je... Dah letak nipple shield pun still baby tak nak menyusu... Now dah 39weeks.. tunggu hari je untuk second baby...harap dapat menyusu kan baby direct..lagi2 masa dekat hospital.. struggle Sangat2... Hope ibu2 semua boleh share pengalaman dan cara nak handle problem ni... #bantusharing #ingintahu

share pengalaman ibu yang ada Masalah puting tenggelam/INVERTED NIPPLE
2 Balas

anak ptama mmg x da bg direct bf.. smua pump.. masa tu kewujudan nipple shield tu blum tau lg😅.. bila anak ke2.. 2 mggu jga sengsara puting luka tp still under control.. skrg baby masih direct bf.. nipple pun dah normal.. x inverted lg..

Kiranya anak pertama awak pam je la?