Sakit pinggang awal kehamilan

Hai ibu2 semua.. saya nk tnya siapa disini mengalami sakit pinggang di awal kehamilan.. adakah iya normal? Saya bru 14mggu dan sy sedang mengalami sakit pinggang yg teramat sakit.. help me plisss 🥺🥺😢😢😢

1 Balas

Normal sis, awal dgn akhir kehamilan sakit pinggang.. Yg first sbb first baby nk mmbesar dlm rahim kita yg trimaster ke 3 nanti awak akn sakit pinggang dgn sakit kt ari2 sbb baby dh besar n dia dh masuk laluan keluar, hihi paham kn.. so punggung n pinggang memg rse sakit sgt..brtabah ya sis.. nak jadi mak memg bnyak ujian dn dugaan tp prcayalah semuanya brbaloi bila tgok baby dh keluar t.. stay positive n kalo bolh selalulah mintak cik suami gosokkn pinggang.. nanti lega sgt 😉, 😉