tarikh due berubah

Hai ibu² semua saya nak tanya pernah ibu² pergi scan tapi tarikh due berubah dari jangkaan klinik ibu dan anak..saya ada pergi buat scan dekat klinik luar sebelum saya ada jugak buat scan dekat klinik tu tapi tarikh due klinik yg saya scan dengan buku pink saya tak jauh cuma beza 2 hari je..tapi semalam bila saya scan lagi dekat klinik yg sama due saya berubah jauh sepatutya due saya 25/6/20 tapi dekat mesin scan tunjuk due saya 4/6/20 terlalu jauh bezanya..doktor ckp mungkin baby agak besar sikit tu yg due saya jadi cepat..saya dah keliru sebab anak saya 2 org sebelum ni memang due tak pernah jarak jauh dari due asal..

2 Balas

Yg nurse kira base date period yg scan base perkembangan bby