25week day6

Hai ibu2 semua saya nak tanya normal ke Saya sekarang ni 25week day6 sebelum ni baby kuat gerak tapi dalam berapa hari ni baby kurang pulak gerak Selalu rasa mcm denyut je. Td sy terkejut. Rasa mcm kena sepak. Tp sekali je. Tu ke dia tendang? Ada tak ibu2 pernah alami nya macam saya alami sekarang ni saya risau masa ada yang sepak dalam perut.. Sakit juga lah rasa dia tadik sepak.. Sebab sepak kan tu rasa kuat sangat.. Sorry lah kalau pertanyaan saya ni agak pelik sikit #firstbaby

1 Balas

Nak dekat 28w memang akan terasa gerakan yang lagi kuat, sbb nanti dah kena kira gerakan. Betul la tu kot dia sepak 😁 kadang mmg akan terasa sakit jugak laa