Hai ibu2 semua.. Saya baru preganant 5 minggu. Nak tanya kalau ada darah plus ada gumpalan darah

Hai ibu2 semua.. Saya baru preganant 5 minggu. Nak tanya kalau ada darah plus ada gumpalan darah beku tapi tak rasa sakit langsung adakah saya keguguran? Darah yg keluar pun tak banyak macam period. Mohon pencerahan ya.. Terima kasih..

1 Balas

Better check hospital kalau ada gumpalan darah tu. takut ada yang tak kena