Nak tanya & tahu

Hai Ibu² semua ..Salam Nak tanya..Maaf sebelumnya Selepas keguguran and lepas berpantang ..berapa lama baru nak haid balik ye. #FirstTime keguguran #ingintahu

9 Balas

sy lepas gugur 2 minggu dh mula period balik. msa tu panik terus gi hospital ingatkan bleeding lagi. bila scan flat je dlm rahim takde apa rupanya period 😂 doktor kata lain org lain badan lain pula hormon

2y ago

+ hari sy gugur esknya baby keluar sendiri. bleeding stop hari ke3 pantang. itu yg keliru sbb tiba² bleeding balik