Nak tanya & tahu

Hai Ibu² semua ..Salam Nak tanya..Maaf sebelumnya Selepas keguguran and lepas berpantang ..berapa lama baru nak haid balik ye. #FirstTime keguguran #ingintahu

9 Balas

kalau saya bulan 2 haritu keguguran then 19/3 period datang balik..mungkin dia tengok hormon jugak kot..tp saya still makan folic acid lepas dari gugur tu

2y ago

rasa sakit yg mcm mana tu? kalau sakit mcm tanda awal pregnant tu mmg dh takde lepas semua(mcm darah haid) dh keluar