Tip hilangkan ruam dalam mulut bayi 2 bulan

Hai ibu2 semua nk Tanya kalau baby umur 9bulan batuk bekahak sampai 2mggu normal ker, dh Cuba guna petua minyak bawang tak jalan, mandi air lemon tak jalan, perlu ker jumpa bawa jumpa doctor lagi??

2 Balas

soalan awk yg mana satu nii sbnr nya nk tye? ruam dlm mulut ke batuk? bby 2bulan ke 9bulan? pelik beno pulak bile baca nya. btw, bila anak sakit, x kira lah berapa bulan and sakit apa sekali pon, bwk terus pegi jumpa doctor. xpayah lah cuba petua pape ke tanya sosmed ke dulu ke ape. tolong lahhh, jadi ibu yg cpt bertindak and peka dgn keadaan ank yg lain dari biasa. jgn tunggu sampai berminggu2 bru nk pg jumpa doctor.

1y ago

Tajuk lain, isi lain. Penjaga anak kot?

Batuk dlm tempoh 2 minggu better bawa jumpa doktor.