Perkongsian ibu2 yg lahir tahun feb/2023,jantina baby boy or girl

Hai ibu2 semua ada yg dah scan ke tu baby boy ke girls,yg lahir pada Feb tahun 2023 ni..ce share sikit tahun sama bulan same banyak baby boy ke girls,sape dah scan baby..saje kita bersuka2 lelaki mahupon perempuan tak kisah yg penting dua2 sihat..suka2 perkongsian.

14 Balas

Alhamdulillah semalam pg scan sbb rasa baby kurang gerak..bila mula scan baby bg tunjuk gender terus.. in Shaa Allah baby boy..sy due 03/02/2023..

2y ago

xpe puan jannah..nnt awak scan jg..Semoga dipermudahkan urusan kita mengandung sehingga melahirkan nnt..Aamiin Ya Rabbal Alamin

Due sya 27/2/23, da try scan gender tp 1 doctor ckp mcm boboy, 1 lagi x nmpk..tp rasanya x confirm lagi tu..kena tggu at least 18 week n above bru senang nmpk☺️

2y ago

Alhamdullilah

haii.. sy due 13/2 gender masih xnampak dek terlindung oleh tali pusat doc kate 😅 kne tggu details scan la nmpknye dgn harapan baby xsorok ☺️

2y ago

samelah due kita .tapi sy x scan lgi.tggu 26/9 bru scan

sya due 17/02/2023 . belum scan lagi 🫣 mane lagi accurate ? scan swasta atau kk ye ?

Due saya insyaAllah 5/2/2023. First baby. Awal bln depan baru buat detail scan 🥰

Sy due 11/2 n baby boy heheh. Baby asyik kangkang je tnjuk bebird dia gahaha

alhamdulillah saya due Feb/2023 masa scan doc bagitahu it's girl.

saya due 9/2/23 tapi blom scan lgi .. mngkin bln dpn bru scan

2y ago

9.2 same sgn bfthdy saya.. bby pulak due 14.2 Alhamdullilah

Due 11/2, doc cakap bb boy 👦 ape jantina pon ok asal sihat

ikut haid due 6/2/2023 ikut Scan due 14/2/2023