Nadi laju sangat walaupun tgh rehat

Hai ibu².. Sejak sya kena covid nadi sya laju dr 90-138, tiada efek apa² ka kat kandungan.. Skng sya 37 mgu 6 ari.. Tq ibu² #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

try buat deep breathing exercise. boleh tgk dkt google cara mcm mna. tenang kan fikiran ye momy, jgn stress. sy pun kena covid stage 4 tp masa tu xpeknen, tp mmg teruk rasa nadi dan oksigen xckup. biasanya sebelum discaj doc akan pesan cara² nk atasi ni pd momy².. semoga sihat selalu ye dan selamat melahirkan❤🤲