susu formula

hai ibu2 .. saya nak tanya kalau susu dh di bancuh then baby tak habis mnum .. boleh disimpan berapa lama ye ? then kalau nak bagi balik dekat baby perlu direndam dengan air panas atau bagi je terus ? #firstmom #ingintahu #masihberpantang

5 Balas

1 jam max. lebih dari tu buang.

2mo ago

sy rendam air panas tp ni sy buat bila emergency saja...jgn amalkan. seeloknya klu xhabis buang saja sbb susu fm ada prebiotic aktif. klu xhabiskan takut jd bakteria, sian perut bby.