Berpantang sendiri

Hai ibu2, saya bakal lahirkan anak pertama dan decide nak pantang sendiri bersama suami sahaja tanpa bantuan ahli keluarga yang lain. Ada tak ibu2 yang pernah juga berpantang sendiri anak pertama ? Atau ibu2 yang sudi berkongsi apa perlu buat, apa perlu elak, tips2 dan pengalaman2 semasa berpantang. #firstmom #pleasehelp

8 Balas

kalau bersalin czer baik ada org jaga kalau berpantang..mcm sy berpantang sendiri bersalin czer hbis luka czer terbuka blik n bernanah sbb tak dapat rehat yg cukup skrang ni duduk lah dkt hospital nak jahit blik tempat czer..

2y ago

oh saya dh hari ke 19 harini. risau jugak makin hari mcm ada sakit sikit dlm perut. kesan luka dlm operate kot.