Berpantang sendiri

Hai ibu2, saya bakal lahirkan anak pertama dan decide nak pantang sendiri bersama suami sahaja tanpa bantuan ahli keluarga yang lain. Ada tak ibu2 yang pernah juga berpantang sendiri anak pertama ? Atau ibu2 yang sudi berkongsi apa perlu buat, apa perlu elak, tips2 dan pengalaman2 semasa berpantang. #firstmom #pleasehelp

8 Balas

kalau risau boleh cuba ambil confinement lady lagi pulak kalau 1st baby. nanti banyak benda dia tolong dan akan ajar buat