Cara merawat eczema pada wajah bayi 4bulan

Hai ibu2, saya ada masalah pada bayi saya yg berusia 4 bulan. pada mulanya saya fikir bayi saya hanya ada ruam susu pada pipinya.... bila di cek dengan doctor, doctor cakap ruam tu eczema. Sebab ruam tu dah 4bulan sy cuba ikhtiar bagi sembuh, dah macam2 ubat sy beli Dan doctor bagi,tapi masih lagi tidak hilang. Saya risau dengan keadaan bayi saya yg xselesa. Ada tak ibu2 yg sama mcm anak saya?#pleasehelp

1 Balas

ya...sudah nya sy bg ubat lotion brand snow..mertua yg bg..dia kata boleh utk baby..hari ke 4 dah tnjuk prubahan..hari ke 5 dah hilang ruam²..tp ada je lg sikit² smpai skg..klau peluh je laju naik...