period

Hai ibu² , sape pernah kena macam saya? Upt test double line tapi datang period? #7weeks jumpe doc, doc kate bukan gugur lagi 2weeks kena datang balik jumpe doc

1 Balas

Sy ada trbaca kes mcm ni..cek upt positif hamil tapi dtg bulan..tapi sbnrnya dia bkn dtg bulan tapi tu adlh kesan daripada penempelan benih. Bila benih disenyawakan akn mnempel ke dndinh rahim..tapi swktu benih benamkn diri ke dndding rahim akn brlaku pndrahan sma ada yang bnyk atau x ..

3y ago

faezah othman mcm mna keadaan kndungan masa tu yer ,selamat @ x ..dan bila test upt semula masih naik double line x