Nak tanya? 🤰

Hai Ibu2 pernah lalui x lepas bersama time cuci tu tiba tiba ada lendir keputihan lah kan lepas tu ada darah (tak banyak hanya sikit) pernah tak mcam tu? Dan pregnant time tu usia berapa? sebab saya ada keluar lendir dan darah tak banyak ada sikit jee.. Risau lah? Sy bru msuk 23 minggu 🤰sebab keingan bersama tu tiba2 ada. 😌🤭🤫 lama juga cuti nk brsma Dan faraj kita kalau nak kencing memang rasa sakit ke(normal ke time pregnant sakit dan pedih) Maaf lah shre skit.. Sejenis tak selalunya bersama pon sebab sy nak jaga badan/tenaga time pregnant.. Suami pon jenis org yg memahami boleh tolak ansur.. Doa kn ye Semoga tak de apa2.. 😌🤰 Baby aktif je alhamdulillah #pregnancy

5 Balas

Baik g hospital..saya lepas 2 hari bersama ada darah gak terus g hospital Alhamdulillah xde apa...

gi hospital la check,tak tahu apa condition kat dalam tu. kot luka ke apa.

Better gi buat checkup

better cek hospital

Ganas ke time bersama ?

4y ago

oh tak ah ganas mcm cik bayangan kan.. sbb kita kn prgnant so Jwpn ny tak ☺