tips tambah susu

hai ibu2, nk tnya mcm mana nk tmbh balik susu badan, sblm ni susu bnyk skali pam dpt 5 ke 6oz.. tp 2 3 hri lpas susu tiba2 bengkak, bila dh reda susu drop.. dh xbnyk mcm sblm2 nim😢 rasa down sngt2.. btw skrg msih dlm pantang hri ke 18😓 tlg bantuu ibu2 ##bantusharing #1stmom

2 Balas

awal lagi tu sis, teruskan pam mcm biasa, ikut rutin yg sama.. insyaAllah akan okay..☺️

3y ago

ya sis, alhamdulillah dh okay.. heheh skrg baby dh 3bulan lbih dh