Sakit perut belah kanan

Hai ibu2.. Nk tnya. Ade ke yang macam saya. Baru masuk 6 minggu 3 hari. Tpi perut sebelah kanan sakit sgt2. Nk duduk sakit, nk gerak sakit. Bersin batuk jdi sakit. Berdenyut2. Sy dh prgi kk, doc bgi ubat tahan sakit je. Dh empat hari mcm ni. Mcm mna nak buat ya. Risau lah takut effect pd baby. #firstbaby

1 Balas

kalau saya,Saya terus pergi hospital je kalau xtahan..Walaupun dapat ubat tahan Saket aje lepas pergi hospital tapi Kita puashati sebab sah2 doc akan cek keseluruhan..

3y ago

sama2..Semoga dipermudahkan ye..