Usia kandungan ..

Hai ibu² nak tnya .. bgni period sya jnis yg irregular.. minggu lepas sya register apps ni, ikut hari pertama last period, apps bgtau 12w .. lepas tu smlm buka buku pink, doc scan kandungan ukur saiz baby doc bgtau baru 11w .. jd skrg sya keliru ..nak ikut apps atau ckp doc ? 😂 .. pdhal tarikh d apps n bgtau doc sama .. #firstbaby

5 Balas

Normal sis saya last period bulan 1 tapi doktor kira last period bulan 2