Berak Berdarah Sembelit

Hai ibu2 , nak tanya sikit lah saya kadang berak tak tentu . kadang 2 3 hari tak dapat nak membuang . Harini membuang tiba2 keluar darah tapi saya tak meneran pun . patut ke saya terus p check atau memang normal berak berdarah ni sbb sembelit ? btw saya dah trimester 2 . #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sembelit tu normal. tp skli ngan arah x normal. better pergi check takut ade buasir or masalah usus ke ape. bykkn minum air jgk ye