Mengigil waktu malam

Hai ibu2. Nak tanya, ada tak ibu2 yg tiba2 mengigil kesejukan di malam hari selepas bersalin . Saya bersalin secara czer , dan beberapa hari ini tiba2 malam2 saya mengigil kesejukan . kenapa ye? siang ok je .

14 Balas

Hai mommy. Mungkin bentan. Saya pernah kena menggigil waktu malam dan demam mendadak. Tukang urut cakap sebab bentan urat. Masa tu saya alami bengkak susu, bersalin normal. Boleh jumpa doc kalau demam doc bagi antibiotik