😅bakal bapak................................

Hai ibu2 mt mf ggu nk tye skit knpe ha bni sy bile x dapat bende yg dy mgidam nk makan dy mrjuk menangis.... PdhL sblum mgdung dy xpena mgade2 mcm tu.. Sila beri penjelasan kami lelaki mmg xthu bab ni.. Spye lain kali kalau dy bt mcm tu snang sy paham. #firstbaby #bantusharing #jangandibully

😅bakal bapak................................
19 Balas

Hahaha biasela org preg kn emosi sbb sentap tu mesti ad 😂 ap yg dy nk mesti nk kene dpt kalau x jadi merajok le

normal tu.. bgitu lh klu mgidam tiba2 nk mkn sesuatu. bkn dia mgada2 tu.. pembawann baby.. so kena sbr lh..

Hahaha biasela org preg kn emosi sentap tu mesti ad 😂 ap yg dy nk mesti nk kene dpt kalau x jadi merajok le

pekara biasa tu hormon org prgntkan.. layan kan aja la prmintaan bini tu selagi mampu ditunaikan

Memang Macam Tuh .. Bila Tak Dapat Benda Yg Mengidam Tuh , Dye Jadi Cepat Sentap ..

Sabar lah kita ni lelaki kena santai di posisi. 🤣🤣

Mindset actually.

dapnya

normal