36 minggu 5 hari

Hai ibu2 & mommy to be, normal ke rasa ni like baby sangat kurang gerak, tp ada la kick nya. Cuma kena pujuk2 dulu baru gerak. Sy ada alat fetal doppler tu, bila risau tk gerak terus sy akan check heartbeat. And semuanya normal cuma nak rasa dia gerak tu je susah, kena goncang ketuk2 perut baru la dia nak gerak. Normal ke semua ni? Sebab ada yg kata sbb baby dh penuh so susah nak gerak. Dah tu cane nak kira sampai 10kick kalau gitu 😩 #firsttiimemom #firstbaby #36w #36w5d ##ingintahu

2 Balas

Boleh ke klinik minta pndapat / surat utk dia refer hosp sbb kalau awk terus ke hosp tkde surat takut lama