KUAT MAKAN TELUR REBUS TAK?

Hai ibu2 mengandung semua..nak tanya..ade tak ibu2 yang semasa mengandung kuat makan telur rebus?? Kalau macam lapar and tak xde makanan je, nk senang masak telur rebus untuk tahan lapar...?? Bahaya tak ye??#ingintahu #bantusharing

3 Balas

Ya telur rebus memang bagus. Tak ada gula, bagus untuk ibu yang ada kencing manis. Kalau makan banyak telur dalam sehari dan ada masalah kolestrol tinggi, kena buang sikit telur kuning.

telur bagus masa mengandung… tapi make sure betul2 masak lah ye 😊

bagus je just make sure well cooked