Trimester satu

Hai ibu². Knpa erk sya selalu mcm lemah² bdn. Pening. Dh mkn pun rsa mcm lemah jer. Pening kepala mcm kerap dh. Normal x eh. Risau . Kdg² mlm pun susah tdo. Perut cramp. Sya baru trim1 ##bantujawab #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

awal2 pregnant memang camtu. nanti dah masuk trim2 akan ok sikit. cramp2 tu normal. tapi kalau cramp sampai tak boleh bangun kena jumpa doktor check. kalau ada bleeding @ spotting pun kena pergi jumpa doktor cepat2

2mo ago

cramp biasa jer. x selalu. tpi kdg². bleeding@spotting pun xde. tpi tulah. rsa mcm x larat sngat. btw tengkiu