Sakit pangkal peha ke bawah

Hai ibu2. .kenapa yer dah masuk 25w ni bhgian bwah dri pangkal peha ke kaki bila baring nak pusing tu terasa sangat sakit. .bila nak mengiring jadi tak selesa. .memang macam tu ke?? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Yes normal, sbb rahim and baby semakin membesar ❤️ bila jalan-jalan nanti sakit tu akan berkurangan and hilang terus.

2y ago

Letak bantal between your legs, rasa lega sikit😉then bantal kat belakang you near your waist. Ibu boleh juga beli pregnancy pillow U-shaped dgn harga yg berpatutan kat shopee or lazada.